Μουσικά

Η Dolly Parton ανακοινώνει το ορχηστρικό εικαστικό έργο Threads: My Songs In Symphony

today22 Μαΐου, 2024 25

Φόντο
share close

Η Dolly Parton ανακοίνωσε το εικαστικό ορχηστρικό έργο, «Threads: My Songs in Symphony».

Η δημιουργός της επιτυχίας του «Jolene» δημιουργεί αθόρυβα μια «ολοήμερη συμφωνική εμπειρία αφήγησης εξερευνώντας τα νήματα της ζωής της στο τραγούδι».

Οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν «μια πρωτοποριακή συμφωνική εμπειρία πολυμέσων με την Dolly στην οθόνη, οδηγώντας το κοινό σε ένα οπτικο-μουσικό ταξίδι των τραγουδιών της, της ζωής της και των ιστοριών της».

Θα περιλαμβάνει «νέες και καινοτόμες ενορχηστρώσεις των επιτυχημένων τραγουδιών της Dolly».

Η μουσική έχει διασκευαστεί για ορχήστρα από τον David Hamilton.

Η παράσταση πρεμιέρας θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου 2025, στο Νάσβιλ με το βραβευμένο με GRAMMY Nashville Symphony, πριν από την περιοδεία σε όλο τον κόσμο.

Το «Threads: My Songs in Symphony» είναι συμπαραγωγή της Dolly, 78 ετών, με τη Schirmer Theatrical και τη Sony Music Publishing.

Ο δημιουργός επιτυχίας του ‘9 to 5’ σχολίασε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τα τραγούδια μου και τις ιστορίες πίσω από αυτά με αυτόν τον όμορφο νέο τρόπο. Threads: My Songs in Symphony είναι σαν ένα ταξίδι μέσα από τις χορδές της καρδιάς της ζωής μου. Ελπίζω να μπορέσουμε να το πάμε μακριά και μακριά στις συμφωνικές ορχήστρες παντού!».

Schirmer Theatrical President, Robert Thompson. είπε: «Το να φέρουμε την ιδιοφυΐα, τη μουσική, τη ζωή και την κληρονομιά της Dolly Parton στο συμφωνικό κοινό είναι τιμή για εμάς.

«Το κοινό θα ακούσει για πρώτη φορά τα τραγούδια της Dolly που ερμηνεύονται από ορχήστρες σε όλο τον κόσμο σε αυτή την πρωτοποριακή συμφωνική εμπειρία αφήγησης ιστορίας».

Ο Διευθυντής, Αδειοδότηση και Στρατηγικό Μάρκετινγκ της Sony Music Publishing, Todd Ellis, πρόσθεσε: «Είναι απίστευτη τιμή να εκπροσωπώ τον δημοφιλή και επιδραστικό κατάλογο τραγουδιών της Dolly Parton.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που οι θαυμαστές θα βυθιστούν στη μουσική της και θα βιώσουν τα τραγούδια της με έναν τόσο νέο και ευφάνταστο τρόπο».

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Oι Oasis πυροδότησαν φήμες για επανένωση για άλλη μια φορά καθώς δημοσίευσαν ενα βίντεο που άφηνε υπονοούμενα

Οι Oasis έχουν πυροδοτήσει φήμες για επανένωση ή επετειακή έκδοση του «Definitely Maybe». Ο λογαριασμός Instagram του γκρουπ Britpop που δεν λειτουργεί, δημοσίευσε ένα βίντεο με αυτό που μοιάζει με το Sawmills Studio στην Κορνουάλη, όπου ηχογράφησαν κομμάτια για το εμβληματικό άλμπουμ τους «Definitely Maybe», το οποίο κλείνει τα 30 στις 30 Αυγούστου. Και οδήγησε τους θαυμαστές να προβλέπουν ότι μια επανένωση είναι στα χαρτιά ή πιο πιθανό ότι έχει […]

today21 Μαΐου, 2024 35 1

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%