Μουσικά

Ο Sir Elton John για το γιατί μισεί να φωτογραφίζεται

today17 Μαΐου, 2024 57

Φόντο
share close

Ο Sir Elton John εξήγησε ότι μισεί να φωτογραφίζεται παρόλο που είναι φανατικός στη φωτογραφία.

Ο 77χρονος μουσικός συλλέγει στιγμιότυπα από τη δεκαετία του 1990 και τώρα μια τεράστια έκθεση με περισσότερες από 300 εικόνες που έχουν καταγραφεί από 140 φωτογραφίες από τη συλλογή του πρόκειται να παρουσιαστεί στο V&A στο Λονδίνο.

Παρά το γεγονός ότι συγκέντρωσε χιλιάδες φωτογραφίες, ο Έλτον είπε στο BBC: «Δεν θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου στον τοίχο (στο σπίτι), όχι ευχαριστώ».

Συνέχισε, “Είναι εκπληκτικό που συλλέγω φωτογραφίες γιατί δεν μου αρέσει να με φωτογραφίζουν. Το βρίσκω πολύ οδυνηρό.”

Η νέα εκπομπή, με τίτλο Fragile Beauty: Photographs from the Sir Elton John and David Furnish Collection, θα διαρκέσει στο V&A από το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 έως την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2025.

Βλέποντας τη συλλογή του στους τοίχους του ιστορικού μουσείου έκοψε την ανάσα του Έλτον.

Είπε, “Πολλά από αυτά δεν έχω δει να είναι κρεμασμένα ή κρεμασμένα καθόλου. Και έτσι περνώντας μέσα, κρεμάστηκε τόσο όμορφα και τα διαφορετικά τμήματα και τα χρώματα των τοίχων. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος.”

Οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να περιμένουν να δουν ένα ευρύ φάσμα εικόνων στην έκθεση, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών στιγμών από την ιστορία, όπως το κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα, η κρίση του Aids, η 11η Σεπτεμβρίου και η επίθεση στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών της 6ης Ιανουαρίου.

Ο σύζυγος του Έλτον, Ντέιβιντ Φέρνις, σχολίασε: “Ζούμε σε μια εποχή τώρα όπου οι άνθρωποι φαίνεται να θέλουν να ξαναγράψουν την ιστορία και θέλουν να αρνηθούν την αλήθεια. Νομίζω ότι όταν τα πράγματα αποτυπώνονται φωτογραφικά, είναι αμετάκλητο. Το κλειδώνει πραγματικά στον χρόνο.”

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Ο Jon Bon Jovi και η Shania Twain ανακοίνωσαν για το Reel Stories του BBC Two

Ο Jon Bon Jovi και η Shania Twain έχουν ηχογραφήσει προσωπικές συνεντεύξεις με τον Dermot O'Leary του Radio 2 για τη σειρά του "Reel Stories". Ο 62χρονος frontman των Bon Jovi και ο 58χρονος hitmaker του "You're Still the One", είχαν 45 λεπτά για να "μιλήσουν με ειλικρίνεια για τα ψηλά και τα χαμηλά που έχουν βιώσει στο δρόμο προς το αστέρι". Καθώς συζητούν για την καριέρα τους, θα ανατρέξουν […]

today15 Μαΐου, 2024 50

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%