Μουσικά

Metallica: Ο James Hetfield «κάνει τεράστιο κοινωνικό καλό» στο νέο άλμπουμ «72 Seasons»

today24 Απριλίου, 2023 1929 5 5

Φόντο
share close

Ο Kirk Hammett> δηλώνει ότι ο James Hetfield τραγουδάει για την «ελπίδα» στο κατάμαυρο νέο άλμπουμ των Metallica με τίτλο «72 Seasons» και υποστηρίζει ότι «κάνει τεράστιο κοινωνικό καλό» για όλους προσεγγίζοντας θέματα που είναι ταμπού.

Ο Krik Hammett, ο Lars Ulrich και ο Robert Trujillo μίλησαν για το «72 Seasons» σε μια νέα συνέντευξή τους στο Kerrang! και ενώ ο Hammett αναγνώρισε ότι το νέο άλμπουμ των Metallica είναι βαρύ, δεν συμφωνεί ότι οι στίχοι που ερμηνεύει ο James Hetfield πρέπει οπωσδήποτε να θεωρηθούν σκοτεινοί και καταθλιπτικοί.

«Δεν υπάρχουν μπαλάντες γιατί δεν προέκυψαν μπαλάντες, αδερφέ», είπε σχετικά με το τραγούδια του άλμπουμ.

«Δεν νομίζω ότι οι στίχοι είναι σκοτεινοί. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά θετικοί όσον αφορά το γεγονός ότι ρίχνουν ένα πραγματικά φωτεινό φως σε κάποια πραγματικά σκοτεινά θέματα», συνέχισε.

«Τα βγάζει στο φως του ήλιου για να τα δουν όλοι οι άλλοι, και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, κάνει για όλους ένα τεράστιο κοινωνικό καλό προσεγγίζοντας θέματα που είναι τόσο πολύ ταμπού, που κανείς δεν θα τα αγγίξει επειδή είναι τόσο προσωπικά, αλλά ο James έχει το θάρρος να το κάνει αυτό», σημείωσε.

«Βγάζει το κεφάλι του έξω και δείχνει τον εαυτό του σε αυτόν τον κόσμο, και χρειάζονται τόσα πολλά για να το κάνεις αυτό – είναι πολύ θαρραλέο πράγμα», τόνισε.

Ο Kirk Hammett, επαναλαμβάνοντας ότι οι στίχοι του νέου άλμπουμ «72 Seasons» των Metallica είναι έντονα θετικοί, τόνισε τη σημασία της εστίασης στα θετικά και όχι στα αρνητικά, καθώς απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά τελικά αξίζει τον κόπο.

«Οι στίχοι του είναι έντονα θετικοί, έντονα φωτεινοί και φέρνουν όλα αυτά τα πράγματα στην επιφάνεια. Νομίζω ότι αυτή είναι μια σημαντική αντίληψη που πρέπει να έχει κανείς, αντί να πέφτει στο κενό. Δεν το θέλει αυτό. Το έχει ήδη κάνει αυτό για όλους. Σκεφτείτε το, είναι βαριά πράγματα», σχολίασε.

«Επιτρέψτε μου να σας πω από τώρα, το να κοιτάς την αρνητική πλευρά των πραγμάτων είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο», συνέχισε.

«Οι άνθρωποι μπορούν να πάνε στα αρνητικά μέσα σε τρία δευτερόλεπτα, αλλά για να πας στα θετικά, χρειάζεται λίγη περισσότερη προσπάθεια, και όσο περνάει ο καιρός, θα συνειδητοποιήσεις ότι αξίζει τον κόπο μόνο και μόνο να είσαι θετικός και να κάνεις καλύτερη την ευημερία του καθενός», ανέφερε.

«Ξέρω ότι έτσι βλέπει ο James τους στίχους. Ο James τραγουδάει για την ελπίδα», πρόσθεσε ο Kirk Hammett των Metallica.

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Eddie Van Halen: Για 4 εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε η κιθάρα του «Hot For Teacher»

Η κιθάρα που χρησιμοποίησε ο Eddie Van Halen στο μουσικό βίντεο για το «Hot For Teacher» των Van Halen πωλήθηκε έναντι 3.932.000 δολαρίων κατά τη διάρκεια δημοπρασίας του οίκου Sotheby’s. Η ελάχιστη προσφορά για την ειδικά κατασκευασμένη κιθάρα Kramer ήταν 1,8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ προηγουμένως η αξία της είχε εκτιμηθεί μεταξύ δύο και τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Σύμφωνα με τον οίκο Sotheby’s, η κιθάρα που χρησιμοποιήθηκε στη μουσικό βίντεο κατασκευάστηκε κατά παραγγελία από τον Paul Unkert της Kramer Guitars για τον […]

today21 Απριλίου, 2023 353 1

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%