Νέα

Εργασίες συντήρησης στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών από σήμερα

today28 Μαρτίου, 2023 381 1

Φόντο
share close

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης των κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στα εξής σημεία:

  1. Από τη Χ.Θ.14+000 έως τη Χ.Θ. 7+000, στο αριστερό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
  2. Στο αριστερό έρεισμα του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη) επί της Ε.Ο. Αεροδρομίου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» – Θεσσαλονίκης, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500μ. από την αρχή του κλάδου εισόδου στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (κατεύθυνση προς Μουδανιά),
  3. Από την Χ.Θ. 61+000 έως τη Χ.Θ. 58+000, στο δεξιό έρεισμα της οδού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου.
    Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα στηθαία ασφαλείας της οδού, με αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά κατά περίπτωση βλάβης, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
    Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.
    Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Νέο ακυκλοφόρητο κομμάτι από τους Linkin Park

Οι Linkin Park έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ακόμη ακυκλοφόρητο κομμάτι. Συγκεκριμένα, το σχήμα, ένα μήνα μετά την αποκάλυψη του "Lost", που προέρχεται από τις ηχογραφήσεις του κλασικού "Meteora", κυκλοφόρησε το "Fighting Myself", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδω: εδώ Το μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο single, θα περιέχεται στην επικείμενη επετειακή επανέκδοση του "Meteora", η οποία θα περιέχει πληθώρα σπάνιου και ακυκλοφόρητου υλικού από την εποχή των ηχογραφήσεων του δίσκου, στα πλαίσια […]

today27 Μαρτίου, 2023 237

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%