Νέα

Θεσσαλονίκη: Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία στην εσωτερική περιφερειακή λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

today13 Μαρτίου, 2023 319

Φόντο
share close

Eργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα πραγματοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα Δευτέρα 13/03/2023 έως και την Παρασκευή 17/03/2023 κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Μουδανίων έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ13 (ύψος Νοσοκομείου ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ), με πλήρη αποκλεισμό των κόμβων, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά – Καλαμαριά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης).

“Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Ο Pete Townshend των The Who επιστρέφει με νέο τραγούδι μετά από 29 χρόνια – Για καλό σκοπό

Ο Pete Townshend των The Who θα κυκλοφορήσει το πρώτο του σόλο τραγούδι μετά από 29 χρόνια, με τίτλο «Can’t Outrun The Truth», στις 24 Μαρτίου. Το τραγούδι υπογράφει σε μουσική, στίχους και παραγωγή η σύζυγός του Rachel Fuller με το ψευδώνυμο Charlie Pepper και όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις της έκδοσης βινυλίου καθώς και τουλάχιστον 10 βρετανικές πένες από κάθε download θα διατεθούν στην οργάνωση Teenage Cancer Trust. Το «Can’t Outrun The Truth» είναι εμπνευσμένο από τις δυσκολίες […]

today11 Μαρτίου, 2023 174 1 2

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%