Νέα

Πολύωρο μπλακ άουτ αύριο στο νομό Θεσσαλονίκης

today31 Ιανουαρίου, 2023 253

Φόντο
share close

 

Δύο προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος έχει ανακοινώσει η αρμόδια εταιρεία, για το δήμο Χαλκηδόνος.

Από τις 8:00π.μ. έως τις 11:30π.μ. χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται στην περιοχή Αγίου Αθανασίου, πέριξ της οδού Λ. Αθηνών, Παύλου Μελά, Λ. Μεταξά καθώς και οι εγκαταστάσεις των ετιαρειών Πετμεζάς, Αφοι Σημαδόπουλοι, Παναβής, Ζελιαλίδης, Γαλ. Κονσ. Αιγ. Πελ., Βιρβίλης, Σ. Γκέκας, Παπαθεοφίλου, η ΙΣΤ Εφορία Αρχαιοτήτων, Υψηλός, Ζαφειράκογλου, Ζαφειρίου, Πετρίδης, Ζηκούδης, Μαβικοτον, στο σταθμί Κτην. Ερευνών, το γήπεδο Αγ. Αθανασίου και το αντλιοστάσιο.

Από τις 12:00μ.μ. έως τις 2:00μ.μ., στο σκοτάδι θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται σε όλη τη Δ.Ε. Βαθύλακου, με τα αρδευτικά, τα αντλιοστάσια και τα πτηνοσφαγεία.

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Συνεργασία των Ghost με τον Joe Elliot των Def Leppard

Οι Ghost έδωσαν στη δημοσιότητα τη συνεργασία τους με τον Joe Elliot των Def Leppard. Οι Σουηδοί, αποκάλυψαν τη νέα εκδοχή του single τους "Spillways", στην οποία συμμετέχει ο ιστορικός frontman, και της οποίας το απολαυστικό video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Το κομμάτι, αρχικά συμπεριλαμβανόταν στο περσινό, εξαιρετικό άλμπουμ των Ghost, "Impera", το οποίο υπενθυμίζεται πως αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα […]

today26 Ιανουαρίου, 2023 278 2 3

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%