Νέα

Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά σήμερα τα εμπορικά καταστήματα – Το ωράριο λειτουργίας

today15 Ιανουαρίου, 2023 430 1

Φόντο
share close

Ανοιχτά θα είναι σήμερα, Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 και πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων, τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) το προτεινόμενο ωράριο για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, διευκρινίζεται, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων, μειώθηκαν συνολικά οι Κυριακές με ανοιχτά τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ, εκτός αν το Υπουργείο Ανάπτυξης επιλέξει να δώσει ξανά την ευκαιρία, παρότι δεν προβλέπεται, για λειτουργία των καταστημάτων εκτάκτως.

Το αίτημα για κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων ήταν πάγιο στον εμπορικό κόσμο εδώ και καιρό, και τελικά «κλείδωσε» με νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης που είχε κατατεθεί στα τέλη του Ιουλίου του 2022 στη Βουλή.

Με τα νέα δεδομένα λοιπόν, οι Κυριακές του 2023 με ανοιχτά καταστήματα είναι πέντε και είναι οι εξής:

15 Ιανουαρίου 2023 – Αυτή είναι η πρώτη Κυριακή των χειμερινών εκπτώσεων
09 Απριλίου 2023 – Κυριακή των Βαΐων
16 Ιουλίου 2023 – Η πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων
24 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν τα Χριστούγεννα
31 Δεκεμβρίου 2023 – Η τελευταία μέρα πριν την Πρωτοχρονιά

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Μουσικά

Πέθανε ο Jeff Beck

Όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση της οικογένειάς του, ο θρυλικός Jeff Beck έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών στις 10 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την ανάρτηση την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο κιθαρίστας απεβίωσε ειρηνικά αφού προσβλήθηκε από βακτηριακή μηνιγγίτιδα, με τους οικείους του να ζητούν ιδιωτικότητα. Ο εμβληματικός, και βραβευμένος με έξι Grammy, μουσικός, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες στην ιστορία της rock μουσικής, έχοντας ενταχθεί […]

today15 Ιανουαρίου, 2023 186

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%