Μουσικά

Χρίστηκε ιππότης ο Brian May

today5 Ιανουαρίου, 2023 114

Φόντο
share close

Όντας ένας από τους πρώτους που τιμήθηκε από τον Βασιλιά Κάρολο, στα πλαίσια της ετήσιας λίστας “New Year’s Honours”, ο Sir Brian Harold May έλαβε το αξίωμα για τη συνεισφορά του στη μουσική καθώς και τη φιλανθρωπική του δράση.

Ο May, που αξίζει να σημειωθεί πως το 2005 είχε τιμηθεί και με τον τίτλο “Commander of the Order of the British Empire”, με ανακοίνωση του ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων για αυτή την τιμή. Θα αντιμετωπίσω τον θεσμό όχι τόσο πολύ ως βραβείο, αλλά περισσότεορ ως ανάθεση  – προς εμένα να συνεχίσω να μάχομαι για δικαιοσύνη – να είμαι η φωνή για όσους δεν έχουν. Θα προσπαθήσω να είμαι αντάξιος – να είμαι αυτός ο ιππότης στην αστραφτερή πανοπλία».

Written by: 89rainbow

Rate it

Προηγούμενο Άρθρο

Διαγωνισμοί

O 89RAINBOW στέλνει 3 ζευγάρια στο Moxy Athens City!

O 89RAINBOW στέλνει  3 ζευγάρια στο Moxy Athens City! Κάνε follow @89rainbοw και @moxyathenscity, tag  τον φίλο-ή που θες να πάρεις μαζί σου και διεκδίκησε ένα από τα 3 τριήμερα για 2 άτομα στο Moxy Athens City στην Αθήνα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου (12:00-13:00) Όροι και προϋποθέσεις

today5 Ιανουαρίου, 2023 1195 7 2

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Στον 89RAINBOW η μουσική του
παρελθόντος  συναντά αυτή του σήμερα!

0%